Via Vallen - Ditinggal Rabi (Lirik) - Dlagu

Home Videos Via Vallen - Ditinggal Rabi (Lirik)
Facebook Twitter Google+
Detail Video
Title :Via Vallen - Ditinggal Rabi (Lirik)
Extensions : Mp3 / Mp4 / 3gp
Duration : 6m 27s
Channel : Kucing Kampung Channel
Added On : 2017-05-28 07:33:55
Views : 3.0m
Likes : 10813
Source : Youtube.com

Download Video/Mp3

Download Video | Download MP3



Description
atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
nek ono pedote kembang kok tresno wani kelangan

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Tag :
Via,Vallen,-,Ditinggal,Rabi,(Lirik)

download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi (Lirik) terbaru, download musik Via Vallen - Ditinggal Rabi (Lirik) terpopuler, download video Via Vallen - Ditinggal Rabi (Lirik) terbaru, stafaband



Thanks To
Youtube.com | Google.com
Related Videos
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
Via Vallen - Sayang (Official Music Video)
ascadamusik
VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video)
VIA VALLEN - KONCO MESRA with ONE NADA (Official Music Video)
ONE NADA Record Official
Via Vallen - Selingkuh (Official Music Video)
Via Vallen - Selingkuh (Official Music Video)
ascadamusik
Nella Kharisma
Nella Kharisma " Jaran goyang [Official Video HD]
DD STAR Record
Vita Alvia - Jaran Goyang (Official Music Video)
Vita Alvia - Jaran Goyang (Official Music Video)
Samudra Record
Friends Site :
VlanetMusic.Com
Disclaimer | Trending